Psykoterapi som gör skillnad

Jag trodde inte att det vart så allvarligt och hade nog aldrig tagit tag i det och gått på psykoterapi om det inte hade varit för att en av mina närmsta kompisar drog i bromsen. Hade mått dåligt ett bra tag, kunde inte sova, var ständigt trött och nedstämd och ångest som kom med jämna mellanrum. Men jag tänkte att det säkert bara var höstvädret som spökade lite och gjorde mig trött och hängig men hon sa att det inte var normalt. Hon fick mig att boka tid för psykoterapi i Uppsala, hos SQ Inspiro Psykologi. Hade det inte varit för att hon satt med och kontrollerade att jag verkligen genomförde bokningen hade det aldrig blivit någonting av det. För jag har alltid varit emot att gå i terapi och hos en psykolog. Inte har jag sådana problem. Det visade sig att det hade jag visst.

Nu är det tre månader sedan jag var på SQ Inspiro Psykologi för mitt första samtal någonsin och jag tycker absolut att det har gjort skillnad. Till och med väldigt stor skillnad. För nu behöver jag inte längre ha ångest, det har släppt. Jag har lättare för att somna och när jag väl gör det så sover jag hela nätterna och det tror jag också att jag har psykoterapin att tacka. Allting har blivit så mycket bättre med de samtalen så det är nog väldigt effektivt, mycket mer än vad jag egentligen trodde att det skulle vara.