Att ge varandra tips på bra restauranger

Det är så mysigt att vara ute och äta på en restaurang. Ibland är det mysigt att bara vara hemma också, laga mat på egen hand och äta i lugn och ro medan man kollar på en bra film tillsammans med någon. Men likväl är det ibland otroligt mysigt och skönt att gå ut och äta någonstans, mysigt med atmosfären och skönt för att man slipper stå och laga mat själv.

En restaurang som jag och killen brukar gå till och äta när vi träffas och vill lyxa till det lite är Två Små Svin. De serverar hamburgare, de bästa hamburgarna i alla fall jag ätit i hela mitt liv. Det känns verkligen skillnad på dem och på snabbmatshamburgare och att de på Två Små Svin använder sig av betydligt bättre råvaror.

Sen har de väldigt mysig inredning, lite mörk och mycket trä, som ger en specifik känsla också. Så har verkligen ingenting att klaga på när det kommer till dem. Det är den restaurangen jag nämner varje gång någon ber om en rekommendation till en bra restaurang på Östermalm.

Brukar göra samma sak jag också, att be om tips på bra restauranger, för det är svårt att hitta någon bra på egen hand. Eller det kan i alla fall vara väldigt svårt att välja bland annat restaurangerna och försöka gissa sig fram till vilken av dem som är de bästa. Så att be om råd och även att ge råd till andra, som för Två Små Svin, tycker jag är en bra idé. Speciellt från personer som man vet har ungefär samma smak som en själv.