Jag blev hjälpt genom massage

Det är hemskt vad jag haft ont i ryggen och nacken den senaste veckan, nu har det i alla fall blivit bättre. Det är jättejobbigt att ha sådan här värk, det började efter att jag hjälpte en kompis att flytta. Efter några dygn med värk så bestämde jag mig för att prova på massage, något som jag inte tidigare har provat men det här kändes som ett bra tillfälle att få massage. Eftersom att jag bor här i Mölndal sökte jag efter något företag som erbjuder massage i Mölndal med omnejd och jag fann då företaget Linea Aspera Kliniken. 

Jag fick en djupverkande och samtidigt avslappnande massage som verkligen gjorde nytta. Nu känner jag att jag gärna vill fortsätta med denna massage i Mölndal trots att värken i stort sett har försvunnit. Det händer bra sker i kroppen vid massage, saker som får en att slappna av och känna välbefinnande. Det är självklart jättebra med massage som behandling mot värk men det är lika bra om man vill slappna av och gå ner i varv. Det var en väldigt duktig massageterapeut på Linea Aspera Kliniken som lyckades att anpassa massagen utifrån mina problem och den värk som jag hade. Jag tycker därför väldigt mycket om Linea Aspera Kliniken och eftersom att jag är 100-procentigt nöjd med denna massage i Mölndal så tror jag nog att även ni kommer att bli precis lika nöjda som jag om ni väljer att gå dit för att få massage här i Mölndal. Det var allt som jag hade på hjärtat för den här gången, ha det nu så gott, alla mina fina läsare!