Att ta eller inte ta flytthjälp

Ska jag vara ärlig så förstår jag mig verkligen inte på de som inte vill ta flytthjälp för att de på något sätt anser det vara en förlust. Som att de förlorar någonting på att ta hjälp med flytten istället för att göra det själva. Men det är ett bra tecken egentligen, det här med att man känner sig så pass säker på sig själv att man inte hela tiden känner att man måste bevisa sin styrka genom att göra saker själv och neka till hjälp.

Jag själv har inga som helst problem med att ta hjälp av andra och inte heller att själv vara den som hjälper till. Jag tog flytthjälp från Annelunds Städ & Flyttservice när jag flyttade och det tyckte jag var väldigt skönt. Sen är det klart att det kostar lite, och handlar det om priset för hjälp så kan jag förstå om man vill göra det själv. Man kanske inte har råd. Men om det bara handlar om stolthet så tycker jag att det är idiotiskt. Då finns det helt plötsligt ingen som helst anledning till att inte ta hjälp egentligen.

När jag skulle flytta tänkte jag först att det skulle gå och göra själv men det var för att jag glömde bort hur mycket det faktiskt är som ska fixas och ordnas. Men när jag väl hade insett hur mycket det var så var det ingen som helst tvekan för mig att ringa till Annelunds Städ & Flyttservice och be om Annelunds Städ & Flyttservice från dem. Och såhär i efterhand är jag verkligen glad för att jag gjorde det. Vet inte hur det hade gått annars.